86824292

GLA:D ryg – hold

GLA:D® Ryg er et nyt behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på SDU.  Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principper for hjælp-til-selvhjælp på samme måde som GLA:D® for patienter med knæ- og hoftesmerter. Mål med GLA:D Ryg er at øge din egen håndtering gennem større viden og bedre fysisk formåen.

Forløbet består af:
2 individuelle konsultationer med undersøgelse, information og introduktion til træningen. 2 undervisningssessioner af en times varighed, hvor man lærere om ryggen, smerter og hvordan man kan tackle hverdagens krav med smerter. 8 ugers træning to gange om ugen á en times varighed.
Til træningen skal du have tøj på du kan bevæge dig i og indendørs sko.

Pris med henvisning: kr. 2650,66 for hele forløbet.
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få op til kr. 1.341,00 tilbage afhængig af om du deltager hver gang.

Pris uden for sygesikringen: kr. 3.500,00
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark får du op til kr. 1.341,00 tilbage afhængig af om du deltager hver gang.

Kom i kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf.: 86 82 42 92 eller skrive til os via kontaktformularen.