Idrætsfysioterapi

Idrætsfysioterapi

Når man dyrker sport eller motion presser man ofte kroppen til grænsen. Nogle gange sker det, at man går lidt for langt, og man står tilbage med en akut skade eller en over belastning af muskler, sener eller led.

Idrætsskader er meget forskellige og behandles ikke ens.
Ved en sportsskade, er det vigtigt at få kvalificeret behandling med det samme. Det vil mindske følgerne af skaden og afkorte genoptræningsforløbet.

Når skaden er sket, og diagnosen er stillet, er det vigtigt at få etableret det rigtige genoptræningsforløb.
Vores idrætsfysioterapeuter er videreuddannet igennem en længere kursusrække målrettet idrætsskader, behandling, træning og forebyggelse.
Idrætsfysioterapeuten kan finde frem til hvilken skade du har fået og hvilken skadesmekanisme der har forårsaget skaden. Idrætsfysioterapeuten ved en masse om vævsheling og kan lindre smerterne og understøtte heling af din skade.
Idrætsfysioterapeuten ved også hvornår og hvordan du kommer i gang med din træning igen uden at skade vævet yderligere, så du hurtigt kan vende tilbage til din sport eller motion. Idrætsfysioterapeuten kan også fortælle dig hvordan du kan forebygge at blive skadet igen.

Genoptræningen forgår i vores træningssal, hvor vi har træningsudstyr der gør os i stand til at genoptræne alle former for idrætsskader, så vi kan føre dig fra skade tilbage til din idræt.

Book tid
kontakt@fysionygade.dk